Buna seara,am si eu o intrebare,daca eu am lucrat 4 ani la o firma si am plecat cu continuitate la alta firma asi putea sa beneficiez de prenatal daca mi-asi da demisia de la actualul loc de munca..eu prin iulie-august asi vrea sa raman insarcinata dar nu stiu cum sa procedez cu prenatalul..asi putea sa platesc undeva ca sa imi merga vechimea sa iau indemnizatia de crestere a copilului?vrea si eu un sfat ca sa stiu cum sa procedez..multumesc
Dava veti naste in iulie/august 2017 , perioada eligibila pentru CCC va fi august /septembrie 2017 - iulie/august 2017.
In aceasta perioada trebuie sa aveti realizate venituri supuse impozitului pe venit în ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului, timp de cel puţin 12 luni , aşa cum sunt ele prevăzute la art. 3 din OUG nr. 111/2010 sau sa va fi aflat în una dintre perioadele asimilate prevăzute la art. 2 alin. (5) şi (6) din OUG nr. 111/2010.
Precizati exact ce statut ati avut in perioada mentionata mai sus.
Eu asi vrea sa raman insarcinata in luna iulie-august de asta asi vrea sa stiu cum trebuie sa procedez ca sa pot beneficia de prenatal..daca trebuie sa platesc undeva ca sa mearga vechimea sau in cat timp asi putea sami gasesc alt loc de munca in caz ca vreau sa-mi dau demisia de la actualul loc de munca dar sa nu imi afecteze dreptul de prenatal.multumesc
Indemnizatie
ioana bt
Buna ziua,
va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare :
Am fost in concediu de cresterea a copilului din 2013 pana in 2017 ( pentru 2 copii - 2 ani ... (vezi toată discuția)