avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Activitate Diana.diana12

Activitate Diana.diana12

Buna ziua.
În anul 2019-2020 au fost înlocuite apometrele vechi cu noile apometre cu citire la distanta. Astăzi am descoperit ca apometru din baie pentru apa calda ,transmite "0".Am sunat la cei de la decor press ,iar ei mi-au spus ca apometrul este blocat (probabil din cauza rezidurilor) din 2020 ei nu vad acest apometru. Întrebarea mea este cine îmi poate garanta ca apometru a înregistrat corect consumul de apa din moment ce nu transmite nimic de 2 ani de zile. În plus cine trebuia sa facă verificarea apometrelor?
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri!
Am inteles!Multumesc frumos pt raspuns.Considerati co o sa fie o problema cu acele zile lipsa,pentru CCC?Daca ma inscriu la Ag pt somaj,pt zilele de co o sa fiu platita mai putin? Este acelasi calcul ca si la Casa de asigurari?
Multumesc!
Multumesc frumos pt raspuns.Eu am lucrat 2 ani la o firma care anul acesta in ianuarie a intrat in insolventa.Incepand cu data de 1 Ianuarie 2019 s-a incheiat contractul cu firma veche si pe 23 ianuarie am inceput serviciul la o alta firma,cu contract pe perioada determinata,pana in 26 iunie.In situatia scrisa mai sus,care este varianta cea mai buna pt a fi platit concediul prenatal si postnatal?Nu inteleg care este diferenta din a duce eu co la casa de asigurari si a intra in somaj?
Multumesc frumos!
Buna ziua.Eu am contractul de munca pe perioada determinata pana la data de 26 iunie,pe data de 23 iulie urmeaza sa nasc.Pe data de 1 iunie o sa intru in concediu prenatal,deci luna iunie o sa fie platita de catre angajator. Ce trebuie sa fac cu concediul incepand din luna iulie,ca sa pot beneficia de restul zilelor de concediu?
Multumesc frumos!