avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. În anul 2019-2020 au fost înlocuite ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. În anul 2019-2020 au fost înlocuite apometrele vechi ...

Buna ziua.
În anul 2019-2020 au fost înlocuite apometrele vechi cu noile apometre cu citire la distanta. Astăzi am descoperit ca apometru din baie pentru apa calda ,transmite "0".Am sunat la cei de la decor press ,iar ei mi-au spus ca apometrul este blocat (probabil din cauza rezidurilor) din 2020 ei nu vad acest apometru. Întrebarea mea este cine îmi poate garanta ca apometru a înregistrat corect consumul de apa din moment ce nu transmite nimic de 2 ani de zile. În plus cine trebuia sa facă verificarea apometrelor?
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:03, 2 Noiembrie 2022
Apometrul are si index mecanic si e sarcina utilizatorului sa verifice functionarea apometrului. Daca e blocat sau nu, nu conteaza, se putea vedea de catre utilizator cum inregistreaza de la o luna la alta.
Apometrul se afla instalat in proprietatea dv care aveti obligatia sa verificati starea tehnica a acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apometru apa rece, probabil inlocuit/ defect dupa curatenia din baie, bun de plata diferenta de 200mc Alinush11 Alinush11 Buna seara! Am o problema cu asociatia si vreau un sfat. In luna aprilie ac, am facut curatenie in baie, schimbare gresie, faianta, etc, tevi si racorduri. ... (vezi toată discuția)
Datorii asociatie din cauza apometrelor baciuionut baciuionut salut! acum 2 ani asociatia de proprietari din bloc a contractat o firma care a venit si ne-a demontat apometrele din apartamente, le-a verificat si apoi le-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog raspuns la urmatoarea speta: cex asociatie ... gera905 gera905 Buna ziua. Va rog raspuns la urmatoarea speta: Cex asociatie a efectuat din martie 2016 pana in martie 2020 verificari, actualizari indexuri apometre ... (vezi toată discuția)