avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate Sesimbra

Activitate Sesimbra

Răspuns la discuția Ce pedeapsa primeste
As putea sa solicit si acum? Mulțumesc.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Trebuia sa solicitati ordin de protectie.

Plângerea se face la tribunal? Mulțumesc.

Sesimbra a scris:

Plângerea am făcut o la politie unde mi s a spus ca dosarul va merge in tribunal, mulțumesc.

Cabinet Individual de Avocat Carmen Patrascu a scris:

Puteți sa faceți plângere penală pt infracțiunea de lovire și alte violente, ART 193 Cod penal. Aveți in vedere ca acțiunea penală se pune in mișcare DOAR la plângerea prealabila a persoanei vătămate, care se face in termen de maxim 3 luni de la data săvârșirii infracțiunii.

Am fost bătută cu bestialitate de fostul.meu pe 16 mai, am mers la politie unde am depus plângere împreună cu un certificat medico legal din care rezulta ca am nevoie de 4 zile de îngrijiri medicale. Nu a fost chemat la audieri. Ce ar trebui sa fac si care ar putea fi pedeapsa pe care ar trebui sa oprească agresorul? Mulțumesc.
Plângerea am făcut o la politie unde mi s a spus ca dosarul va merge in tribunal, mulțumesc.

Cabinet Individual de Avocat Carmen Patrascu a scris:

Puteți sa faceți plângere penală pt infracțiunea de lovire și alte violente, ART 193 Cod penal. Aveți in vedere ca acțiunea penală se pune in mișcare DOAR la plângerea prealabila a persoanei vătămate, care se face in termen de maxim 3 luni de la data săvârșirii infracțiunii.

Am fost bătută f urat de fostul meu prieten si in zone unde nu mi a lăsat semne , pumni in cap. De la iml rezultă ca am nevoie doar de 4 zile de îngrijiri medicale. Va fi pedepsit ? As dori sa stiu cam ce suma de bani sa i cer daune.