avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce pedeapsa primeste
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce pedeapsa primeste

Am fost bătută cu bestialitate de fostul.meu pe 16 mai, am mers la politie unde am depus plângere împreună cu un certificat medico legal din care rezulta ca am nevoie de 4 zile de îngrijiri medicale. Nu a fost chemat la audieri. Ce ar trebui sa fac si care ar putea fi pedeapsa pe care ar trebui sa oprească agresorul? Mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuia sa solicitati ordin de protectie.
As putea sa solicit si acum? Mulțumesc.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Trebuia sa solicitati ordin de protectie.

Politistul putea emite ordin de protectie provizoriu sau va puteati adresa instantei, dar trebuia sa solicitati atunci, imediat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune, consecințe gabita60 gabita60 am fost agresata de sot si amenintata ca ma omoara ,am sunat la 112 ,a venit politia( intre timp sotul a plecat de acasa )am facut plangere penala la politia ... (vezi toată discuția)
Durata de solutionare a unui dosar DanielMateyi DanielMateyi Buna ziua. In data de 03.11.2016 am fost victima unei agresiuni (am pierdut 5 dinti) in urma careia am primit certificat medico-legal care reiese ca am nevoie ... (vezi toată discuția)
Obtinere ordin de protectie împotriva sotului ! in 2017 am fost ... Ledoasa Ledoasa Obtinere ordin de protectie împotriva sotului ! In 2017 am fost injunghiata in gât de sotul meu ! A fost condamnat la 6 ani de detentie pt.tentativa de omor ... (vezi toată discuția)