avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Durata de solutionare a unui dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Durata de solutionare a unui dosar

Buna ziua. In data de 03.11.2016 am fost victima unei agresiuni (am pierdut 5 dinti) in urma careia am primit certificat medico-legal care reiese ca am nevoie de 14 zile de ingrijiri medicale si se precizeaza ca am fost lovit "cu si de obiecte dure" .Luna aceasta s-au inplinit 18 luni de la incident si nici una dintre personele prezente la locul faptei agresori (am fost agresat de 4-5 indivizi)sau martori nu au fost audiati sau macar chemati la declaratii...Politisti din localitate imi spun defiecare data cand ma interesez de mersul anchetei ca nu ii gasesc pentru ai putea audia (toti sunt din aceasi localitate ).Eu am depus plangerea imediat ce am venit de la spital , ulterior am anexat si copie dupa certificatul medico-legal.Va rog sa-mi spuneti ce sa fac ; daca este sau nu normal ce mi se intamla si cui as putea sa ma adresez sa mi se faca dreptate.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: DanielMateyi , utilizator 09:44, 7 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti cerere si solicitați urgentarea audierii lor.
Se poate emite mandat de aducere.
Unde trebuie sa fac aceasta cerere? Imi puteti da mai multe detalii va rog frumos .
acest răspuns util
La poliție sau parchet.
acest răspuns util
Aveti dreptul sa depuneti contestatie privind durata rezonabila a procesului penala solicitand accelerarea procedurii, la judecatorul de drepturi si libertati de la instanţa căreia i-ar reveni competenţa să judece cauza în primă instanţă.
Cititi art. 488^1 c.p.p. si urm.
Multumesc frumos pentru raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost victima unei agresiuni fizice în urmă cu 6 luni, agresorul și-a recunoscut fapta dar cu toate acestea dosarul nu e finalizat. cât mai durează cercetarea penală? Ionut_lz Ionut_lz Salutare,in urma cu 6 luni am fost victima unei agresiuni,am obtinut certificat medico-legal(40-45 zile ingrijiri)agresorul si--a recunoscut fapta,plangerea a ... (vezi toată discuția)
Va rog mult un raspuns saraines saraines Buna ziua am si eu o problema .Baeatul meu in varstra de 16 ani si 11 luni a fost taiat cu coasa la un picior . Baiatul care la taiat e si el minor in ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal 4-5 zile MCristiiii MCristiiii Bună seara, Am fost bătut de patru persoane după care mi-am scos certificat medico-legal. Medicul mi-a dat 4-5 zile de îngrijiri medicale. Agresiunea ... (vezi toată discuția)