avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pentru 4 zile de îngrijiri medicale va fi pedepsit ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pentru 4 zile de îngrijiri medicale va fi pedepsit agresorul?

Am fost bătută f urat de fostul meu prieten si in zone unde nu mi a lăsat semne , pumni in cap. De la iml rezultă ca am nevoie doar de 4 zile de îngrijiri medicale. Va fi pedepsit ? As dori sa stiu cam ce suma de bani sa i cer daune.
Cel mai recent răspuns: Sesimbra , utilizator 12:34, 29 Mai 2019
Puteți sa faceți plângere penală pt infracțiunea de lovire și alte violente, ART 193 Cod penal. Aveți in vedere ca acțiunea penală se pune in mișcare DOAR la plângerea prealabila a persoanei vătămate, care se face in termen de maxim 3 luni de la data săvârșirii infracțiunii.
Plângerea am făcut o la politie unde mi s a spus ca dosarul va merge in tribunal, mulțumesc.

Cabinet Individual de Avocat Carmen Patrascu a scris:

Puteți sa faceți plângere penală pt infracțiunea de lovire și alte violente, ART 193 Cod penal. Aveți in vedere ca acțiunea penală se pune in mișcare DOAR la plângerea prealabila a persoanei vătămate, care se face in termen de maxim 3 luni de la data săvârșirii infracțiunii.

Plângerea se face la tribunal? Mulțumesc.

Sesimbra a scris:

Plângerea am făcut o la politie unde mi s a spus ca dosarul va merge in tribunal, mulțumesc.

Cabinet Individual de Avocat Carmen Patrascu a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lovit pe cineva Dragos2001 Dragos2001 Eu am 17 ani iar un copil de 13 m-a provocat,eu lovindu cu pumnul în zona obrazului,respectivul a mers la poliție iar eu am fost chemat astăzi pe 27.12 ... (vezi toată discuția)
Incadrarea juridica a faptelor kill3rk kill3rk am nevoie sa stiu articolul unde se incadreaza , ca am fost lovit cu o bata de basebool in cap si una in stomac , + am certificat medico legal , si ma ... (vezi toată discuția)
Violența în familie danaciungan@yahoo.com danaciungan@yahoo.com Ce pedeapsă poate primi partenerul ptr5/6zile îngrijiri medicale de la Iml (vezi toată discuția)