avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Activitate Florygociu

Activitate Florygociu

Buna ziua am o problema cu alocatie de stat. In acest moment eu nu mai beneficiez de alocatie deoarece am renuntat la ea pentru a o lua din Germania lucru care nu s-a întâmplat deoarece nu am mai apucat să depun dosarul. In Romania alocația era pe numele mamei iar din afara o lua soțul daca depunem dosarul. Acum doresc reluarea alocației din România de 8 luni astept alocația dar nu mai vine :)) . Am sunat din 2 in 2 luni la ei nu primesc nici un răspuns. In momentul in care am depus cererea mi s-a spus ca o voi lua din urmă acum am sunat din nou nu găseau actele depuse desi dețin un nr de inregistrare. Au spus că ei vor lua legătura cu cei din afara sa vada daca am luat-o de acolo,nu sa intamplat cred acest lucru si mi s-a spus ca nu o mai iau din urmă si sa fac alta cerere. Acum mi s-a spus daca am fost angajată în România ca sa beneficiez de alocatie. Scuzati romanul. Un mic ajutor ce acte se depun cat aștepți si daca o pot lua si din urmă.
Răspuns la discuția Demisie cu Art 55 lit b
O sa cer o copie a demisiei si ar trebui înregistrată deja astăzi. În preaviz trebuie să mă duc la program întreg sau pot scurta programul?
Răspuns la discuția Demisie cu Art 55 lit b
Stiu ca pe demisie scrie articolul cu care se încheie contractul . Cu articolul care este scris de ei este cu acordul ambelor parti . Dar in situatia mea nu e cu acordul ambelor parti. Eu mi-am dat demisia sa pot face niste cursuri si sa ma axez pe ceea ce fac sa muncesc pentru mine nu pentru altul. Ei au facut lucrul asta sa nu pot ajunge eu la cursuri nu ca aveau nevoie de mine neapărat.
Răspuns la discuția Demisie cu Art 55 lit b
Păi si de ce pe demisie scrie ca se încheie cu art 55 lit b asta nu inteleg.

Cornel Vasile a scris:

Atunci , c.i.m. va inceta in baza art.81 C.mun. si nu in baza art.55 lit.b C.mun.

Răspuns la discuția Demisie cu Art 55 lit b
Demisia a fost deja printata de ei eu am completat decât numele data de astăzi respectiv 21.05.2019 si data de incetare 17.06.2019.Cand am completat cererea scria demisie cu preaviz 20 zile
As vrea sa stiu daca s-a încheiat cu art 55 lit b sunt obligata sa stau in preaviz 20 zile?sau pot sa stau in preaviz cu concediu fara plata?nu pot sa ma mai prezint la munca din momentul demisiei.