avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alocatie de stat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alocatie de stat

Buna ziua am o problema cu alocatie de stat. In acest moment eu nu mai beneficiez de alocatie deoarece am renuntat la ea pentru a o lua din Germania lucru care nu s-a întâmplat deoarece nu am mai apucat să depun dosarul. In Romania alocația era pe numele mamei iar din afara o lua soțul daca depunem dosarul. Acum doresc reluarea alocației din România de 8 luni astept alocația dar nu mai vine :)) . Am sunat din 2 in 2 luni la ei nu primesc nici un răspuns. In momentul in care am depus cererea mi s-a spus ca o voi lua din urmă acum am sunat din nou nu găseau actele depuse desi dețin un nr de inregistrare. Au spus că ei vor lua legătura cu cei din afara sa vada daca am luat-o de acolo,nu sa intamplat cred acest lucru si mi s-a spus ca nu o mai iau din urmă si sa fac alta cerere. Acum mi s-a spus daca am fost angajată în România ca sa beneficiez de alocatie. Scuzati romanul. Un mic ajutor ce acte se depun cat aștepți si daca o pot lua si din urmă.

Alte discuții în legătură

Alocatie sorayaedi sorayaedi Buna ziua!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns,daca se poate!Am doi copii,de 7 ani,respectiv 5 ani.In perioada 2003-2009 am lociut in Spania,drept urmare,copiii ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat din urma SusanGretchen SusanGretchen Buna ziua, as dori sa stiu daca am dreptul de a primi alocatia din urma.Sunt la liceu in clasa a 12-a, dar studiez doar de un an la un liceu in Romania (in ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru copil nascut in italia vlad89 vlad89 Buna ziua. Ma numesc Vlad si am o fetita in varsta de 4 ani nascuta in Italia.De aproape 2 ani am revenit permanent in Romania si am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)