avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ALOCATIE DE STAT DIN URMA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ALOCATIE DE STAT DIN URMA

Buna ziua, as dori sa stiu daca am dreptul de a primi alocatia din urma.Sunt la liceu in clasa a 12-a, dar studiez doar de un an la un liceu in Romania (in anii precedenti timp de 6 ani am studiat in afara tarii). Clasa am 11 a am facut-o in Romania iar la sfarsitul acesteia am depus cererea pentru alocatie dar nimeni nu mi-a spus daca se aproba sau nu. Am 19 ani (am impinit 18 ani in septembrie 2010) si as dori sa stiu daca mi se aproba si daca primesc si alocatia din urma (septembrie 2011- pana in prezent).Anul scolar 2011-2012 nu l-am repetat, dar am repetat in afara tarii clasa a 8-a.
In aceste conditii mi se aproba alocatia si mi se da si din urma?
1) Din urma nu vi se poate da banii pe alocatie,ci de la data depunerii actelor ptr primirea alocatiei.
2) Spuneti ca ati depus cererea ptr alocatie,insa nu va raspunde nimeni. Cand ati depus cererea vi s-a inmanat si un nr de inregistrare,un bon? Daca DA,de cand ati depus cererea?
Unde ati depus cererea? Mergeti la Agentia pentru Prestatii si Inspectie Sociala si depuneti o cerere pentru acordarea alocatiei de acum inainte cat si plata retroactiv a alocatiei, din momentul revenirii dvs. in tara.
nu mi s-a dat nici un bon nimic, am depus-o la scoala
Si scoala a trimis niste tabeluri si birocratia si-a spus cuvantul si nu veti primi nimic daca va lasati la mana secretarei de la scoala.

Mergeti la Agentia pentru Plati si Inspectie Sociala (isi tot schimba numele) si depuneti o cerere la care anexati copie dupa buletin si un extas de cont (daca vreti alocatia pe card)

[ link extern ] /
si daca ma duc si o depun unde trebuie imi da si din urma?la scoala mi s-a spus ca normal trebuie sa primesc di septembrie 2011 pana acum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie pentru elevii care au implinit 18 ani tttgbbbb tttgbbbb Pe data de 08.01.2018 o sa implinesc 18 ani. Cand trebuie sa depun dosarul care imi va acorda in continuare alocatia ( inaintea implinirii varstei de 18 ani ... (vezi toată discuția)
Alocația pe timpul vacantei elevilor de 18 ani. Alexandra Zarif Alexandra Zarif Buna ziua. Am împlinit 18 ani in martie si incep clasa a 12-a in Septembrie. Am completat o fisa la scoala pentru a primi alocația in continuare si au ... (vezi toată discuția)
Alocatie dupa 18 ani anamada797 anamada797 1.Dupa implinirea varstei de 18 ani ce trebuie sa fac pentru a primi in continuare alocatie avand in vedere ca sunt eleva la liceu? Ce procedura trebuie sa ... (vezi toată discuția)