avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocația pe timpul vacantei elevilor de 18 ani.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocația pe timpul vacantei elevilor de 18 ani.

Buna ziua. Am împlinit 18 ani in martie si incep clasa a 12-a in Septembrie. Am completat o fisa la scoala pentru a primi alocația in continuare si au trimis-o cei de la secretariat mai departe. Am primit alocația pana in Iunie iar luna aceasta nu a venit deloc. Nu o sa vina alocația pe timpul vacantei de vara si va veni la începutul scolii? Ce ar trebui sa fac?
Ultima modificare: Marți, 24 Iulie 2018
Alexandra Zarif, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 24 Iulie 2018
Se va primi si pentru perioada de vacanta.

Mergeti si interesati-va la AJPIS - Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Sociala, nu la Primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatii Ali99 Ali99 Buna. Am implinit 18 ani in februarie. Am depus cerere la liceu si am primit alocatia pe lunile martie,aprilie si mai. Eu am terminat clasa a 11 a,urmand sa ... (vezi toată discuția)
Bună seara, pentru elevii care au împlinit 18 ani ,nu se acorda ... ordo ordo Bună seara, Pentru elevii care au împlinit 18 ani ,nu se acorda alocatie de stat pe perioada vacantei de vara? În luna aprilie 2022 ,copilul meu a ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac pentru a primi alocatia Delia.A Delia.A Am făcut 18 ani in iulie. In august nu am primit alocația, dar era de înțeles. In septembrie când a început liceul am adus actele necesare cerute de cei ... (vezi toată discuția)