avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce pot sa fac pentru a primi alocatia
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce pot sa fac pentru a primi alocatia

Am făcut 18 ani in iulie. In august nu am primit alocația, dar era de înțeles. In septembrie când a început liceul am adus actele necesare cerute de cei se la secretariat pentru a primi alocația. Este decembrie iar eu tot nu am primit alocația. Am zis ca o primesc o luna mai târziu față de cei care o primesc acasă(eu o primesc pe card).. Dar tot nimic ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:43, 5 Decembrie 2019
Mergeti la AJPIS - Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială si intrebati ce se intampla.
Puteti depune si o sesizare in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie 18 ani Marutu123 Marutu123 Buna ziua. Am implinit in luna decembrie 18 ani . In ianuarie am primit banii (banuiesc ca pe decembrie), dar in februarie n-am mai primit nici un ban. M-am ... (vezi toată discuția)
Alocația pe timpul vacantei elevilor de 18 ani. Alexandra Zarif Alexandra Zarif Buna ziua. Am împlinit 18 ani in martie si incep clasa a 12-a in Septembrie. Am completat o fisa la scoala pentru a primi alocația in continuare si au ... (vezi toată discuția)
AlocaȚie dupĂ 18 ani Dinca N Dinca N Bună ziua ! Am făcut pe 24.12 .18 ani și am completat la liceul unde învăț cerere ptr a primi în continuare alocația .Nici în ziua de azi nu am ... (vezi toată discuția)