avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ALOCAȚIE DUPĂ 18 ANI
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ALOCAȚIE DUPĂ 18 ANI

Bună ziua ! Am făcut pe 24.12 .18 ani și am completat la liceul unde învăț cerere ptr a primi în continuare alocația .Nici în ziua de azi nu am primit 1 leu.
Unde trebuie sa mă adresez sa pot vedea unde și ce se întâmplă cu cererea mea care a fost lăsată la secretariatul liceului?
Va rog unde trebuie sa merg sa văd de ce nu i-au trimis alocația.Mulțumesc frumos .Dinca Andrei
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:20, 15 Aprilie 2019
Intrebati la AJPIS - Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac pentru a primi alocatia Delia.A Delia.A Am făcut 18 ani in iulie. In august nu am primit alocația, dar era de înțeles. In septembrie când a început liceul am adus actele necesare cerute de cei ... (vezi toată discuția)
Alocația pe timpul vacantei elevilor de 18 ani. Alexandra Zarif Alexandra Zarif Buna ziua. Am împlinit 18 ani in martie si incep clasa a 12-a in Septembrie. Am completat o fisa la scoala pentru a primi alocația in continuare si au ... (vezi toată discuția)
Alocatie 18 ani Marutu123 Marutu123 Buna ziua. Am implinit in luna decembrie 18 ani . In ianuarie am primit banii (banuiesc ca pe decembrie), dar in februarie n-am mai primit nici un ban. M-am ... (vezi toată discuția)