avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatii

Buna. Am implinit 18 ani in februarie. Am depus cerere la liceu si am primit alocatia pe lunile martie,aprilie si mai. Eu am terminat clasa a 11 a,urmand sa fac si clasa a 12-a. As dori sa stiu daca voi primi alocatie si pe lunile iunie,iulie,august si septembrie. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ali99 , utilizator 15:44, 20 Iunie 2017
Alocaţia de stat pentru copii se acordă şi tinerilor care au împlinit vârsta de 18 ani, care urmează cursurile învăţământului liceal sau profesional, organizate în condiţiile legii, până la terminarea acestora.

Alocatia de stat se acorda si pentru perioada vacanţei şcolare.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara..ma confrunt cu o problema, am implinit varsta de ... RicardoGeorge RicardoGeorge Buna seara..ma confrunt cu o problema, am implinit varsta de 18 ani in luna Martie a acestui an, in momentul respectiv eram in clasa a 11 a la Liceul Tehnic ... (vezi toată discuția)
Alocatia pe vacanta mihaela18 mihaela18 buna ziua..eu am 18 ani si sunt in clasa a 12 asi as vrea sa stiu daca mai primesc alocatia pe timpul vacantei.ma multumesc anticipat:D:D (vezi toată discuția)
Bună ziua!băiatul meu a împlinit în decembrie 18ani.este ... simona#72 simona#72 Bună ziua!Băiatul meu a împlinit în decembrie 18ani.Este la liceu(începe clasa a XII-a)și din luna iunie nu a mai primit alocatia.Stie cineva ce trebuie ... (vezi toată discuția)