Buna seara..ma confrunt cu o problema, am implinit varsta de 18 ani in luna Martie a acestui an, in momentul respectiv eram in clasa a 11 a la Liceul Tehnic din orasul natal.Am depus actele necesare pentru a beneficia de alocatia de stat la secretariatul scolii si am beneficiat de alocatie pe perioada Aprilie, Mai , respectiv Iunie .La terminarea anului scolar , la refuzul unui cadru didactic de a ma incheia la.materia domniei sale si pe motiv ca voi ramane repetent , mi s a propus sa fac o cerere prin care sa fiu transferat in casa a 13 a Seral pentru a nu repeta clasa a 11 a.Intrebarea mea este :De ce mi se spune ca nu mai beneficiez de alocatie daca eu am continuitate in studii si nu am repetat nici un an?
Alocația de stat pentru copii se acordă și tinerilor care au împlinit vârsta de 18 ani, care urmează cursurile învățământului liceal sau profesional, organizate în condițiile legii, până la terminarea acestora, precum și tinerilor cu handicap care urmează o formă de învățământ preuniversitar prevăzută de lege, dar nu mai târziu de împlinirea vârstei de 26 de ani.
Alocatie de stat
Cristina/68
Fiul meu a implinit 19 ani in septembrie 2018 si este elev in clasa a XII-a(nu repeta anul)...Luna aceasta inca nu a primit alocatia....as vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)