Si care ar fi intentia legiuitorului JH? ca nu inteleg? nu toti isi gasesc un post in domeniu...si daca nu gasesc ce sa fac ? sa ma duc sa vand cartofi in piata? sau ma duc ca secretara? dar macar stiu ca nu am facut o facultate ca sa stau la taraba...daca vroiam sa stau la taraba imi ajungea liceul..
mi se pare ca traim intr-o romanie fara sens...si legile parca erau facute in folosul comunitatii...generatiile de azi cred ca or sa se duca pe apa sambetei...
=D> eu zic sa ajungem la un consens... eu iau manualu de procedura si "mataluta" iei codul bunelor maniere :D.
Andreea inchide postu ca nu mai este interesant... de la o simpla nelamurire s-a ajuns la niste "balarii"
Cum am spus si mai sus am incercat si o sa incerc. Si spuneam de bani pt ca din cei 15 prieteni apropiati care au urmat calea asta au dat bani...unul singur nu a dat si asta pentru ca mama lui era avocat...deci avea relatii.
Sincer cand am citit forumu asta habar nu aveam ca exista si avocati care nu cer bani..m-am mai luminat putin.
Chiar aveam impresia ca faza cu banii chiar e legala.
Nici eu nu sunt deacord cu cei care primesc si dau bani. Dar acum ce sa fac? sa stau pana la adancii batranetii cautand?
Si m-am interesat si de consultanta ...dar trebuie sa fiu avocat ca sa pot sa fac asa ceva...cel putin raspunsul acesta l-am primit.
Grea intrebare Gabriela. Daca nu am gresit normal ca nu...dar daca am gresit eu sincer nici nu as mai pune pe drumuri un avocat. Dar intrebarea mea se referea la opinia personala. La raspunsul constiintei nu cel al creierului
Nu am zis ca are nevoie de aparare....dar sunt unii infractori care nu au ce cauta pe strazi...sunt atatea cazuri..(nu stiu daca si la noi in tara,dar in afara stiu) in care cel care a fost considerat nevinovat a continuat sa savarseaca infractiuni...si mai este si problema recidivistilor...Nu inteleg de ce tot continua sa ii elibereze cand tot fac rau?
Tie ti-ar convenii sa treci pe strada linistit si sa iti dea in cap aceeasi persoana pe care ai aparat-o cu succes?
Zic de penal pentru ca acolo ma intereseaza mai mult. E o problema mai grava, e vorba chiar de viata omului, nu de averi si altele
Sa inteleg ca va cautati solutiile la procese pe internet? :D interesant...asa se procedeaza?! sau e o noue tehnica?
In fine...multumesc Bury ca inca ma incurajezi....iar pentru restul de aici sa stiti ca sunt momente in care nu este bine sa despicati firul in patru...incurcati mai mult problema... in loc sa dati 3 raspunsuri mari si late ati incercat sa dati niste sfaturi (care daca e sa vorbim de formulare) nu au fost tocmai corecte. Oricum le-am bagat si pe acestea la cap...coltii nu mi-am scos ca nu am de ce... Si cu toate acestea o sa caut un avocat bun...chiar daca ii dau bani...dar macar sa am ce invata de la el...si sper sa nu ma puna sa ma uit pe internet sa invat :D
PS: ai avut dreptate romascanu. Am formulat eu gresit la faza cu "cat m-au tinut nervii" nu ma refeream ca nu am cautat peste tot...ma refeream la faptul ca parerile sunt impartite...si sunt impartite intre avocati ceea ce e mai serios..nu intre simpli oameni.
Si sincer daca stau bine sa ma gandesc nu cred ca vreau sa ma fac avocat....nu vreau sa imi pun intrebarea zi de zi "dar daca persoana aparata nu era de buna credinta?" pt ca vad ca se intampla asta destul de des.... Puteti spune cu mana pe inima ca pe cine ati aparat isi merita libertatea? (pt cei care sunt pe penal) Chiar sunt curioasa.
#-o maine e o alta zi... Nu va mai pierdeti timpul pe postu asta...ca nu cred ca se mai uita cineva...eu i-as da delete dar nu pot.
Paste Fericit! la toata lumea
Pai...sa se mai cizeleze lumea ca eu am pus doar o intrebare nu am facut pe nimeni prost si alte asemenea comparatii... si daca vrea sa ma crtice cineva sa o faca...are tot dreptu...numai sa pastreze si respectu...daca ai putea totusi andreea...sterge tot postu meu:). Multumesc:)
"Domnule avocat" AVLIL m-ati dat pe spate...una e sa scri repde si alta e sa nu sti sa scri... Iar procedura civilaam facut-o cu unu ca dvs. care in afara de a comenta nu stie nimic altceva... Asa ca daca vrei sa ne jignim nu este nici o problema...doar ca intelectul meu fata de al dvs. nu ma lasa pentru ca am cei 7 ani de acasa. Si nu mi se pare corect sa critici pe cineva pe care nu il cunosti.
In final le multumesc celor care inteleg ...iar celor care nu inteleg...mult succes in a ajunge oameni #-o