avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela.cosman

Activitate mihaela.cosman

in regula.multumesc frumos!
Buna ziua. Doresc sa aflu daca in timpul celor 20 se zile de demisie cu preaviz pot pleca, legal ,din timpul programului de munca dr 8 ore, pentru a susține interviuri pentru un nou job. Daca da, conform carui artic din coful muncii? Multumesc frumos
Răspuns la discuția Dezbatere mostenire
in regula, va multumesc frumos
Chiar dacă nu a contribuit cu nimic? El a trăit pur si simplu pe spatele verișoarei mele. A îmbolnăvit-o si acum are si drepturi. Va mulțumesc pentru ajutor

raluk0207 a scris:

Sotului ii revine 3/4, iar dvs 1/4.
Ar trebui să dezbateti succesiunea.

A murit înainte. Nu mai sunt alti unchi mature

raluk0207 a scris:

Tatăl dvs a decedat după verișoara? Sau înainte?
Alți unchi/mătuși mai exista?

Am o verișoară primară dupa tata ( mama ei si tata au fost frati) care a decedat acum 2 ani. Părinții ei ai murit acum 20 de ani si tsts acum 6 ani
Ea s-a căsătorit dupa moartea părinților ei si a fost cu oțul ei din 2004 până în 2017 când a murit. Soțul nu a venit cu nici n bun si nici nu a contribuit cu ceva la casa
Acesta când s-a căsătorit cu verișoară mea a venit cu un copil de 10 ani din prima lui căsătorie. Lui nu ii plăcea să muncească dar dădea meditatii la matematica. A vrea sa stii ce cota parte am din bunurile verisoarei mele, un apartament de 4 camere si ceva aur. Ce i se cuvine legal soțului verisoarei si care sunt demersurile ce trebuiesc făcute. Va multumesc frumos!