avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Doresc sa aflu daca in timpul celor 20 se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Doresc sa aflu daca in timpul celor 20 se zile de ...

Buna ziua. Doresc sa aflu daca in timpul celor 20 se zile de demisie cu preaviz pot pleca, legal ,din timpul programului de munca dr 8 ore, pentru a susține interviuri pentru un nou job. Daca da, conform carui artic din coful muncii? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: mihaela.cosman , utilizator 20:18, 22 Iulie 2021
Nu exista text de lege pentru o astfel de situatie.

Reducerea timpului de munca pe durata preavizului este posibila numai daca este prevazuta in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia.

in regula.multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul de lucru in perioada de preaviz botezatuion botezatuion Buna ziua! In cazul demisiei, in cele 20 de zile de preaviz, am dreptul la program de lucru redus la jumatate de norma? Daca da, in baza carui ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.avem un salariat cu demisie si preaviz de 20 zile lucratoare.el ... Laszlo Ecaterina Laszlo Ecaterina Buna ziua.Avem un salariat cu demisie si preaviz de 20 zile lucratoare.El vea sa lucreaz 20 zile cate 4 ore sa-si caute un alt loc de munca.Cu cate ore il ... (vezi toată discuția)
Preaviz demisie Maria933 Maria933 Buna ziua! In cazul in care imi dau demisia la o societate, am dreptul ca in perioada de preaviz sa lipsesc de la lucru pentru interviuri? Cu recuperare ... (vezi toată discuția)