avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Activitate ELe82

Activitate ELe82

Bună ziua, FACTURA NEACHITATA. ÎN septembrie am achiziționat și achitat un produs de la o firma producătoare pentru care nu am primit factura fiscala și nici bon fiscal. Acum când am probleme cu produsul respectiv și garanția, am cerut factura fiscala și mi-a trimis prin e-mail o factura făcută în Smart bill cu statusul "neachitata" și pe whatsapp bon fiscal nr 0000 și suma respectiva plus aceleași nr de factura cu " Total de plata și suma de pe bon. A zis că mi le trimite și fizic prin curier. Cu alte cuvinte firma producătoare mă poate da în judecata pentru neplată? Sau este corect așa? Vă mulțumesc!
Bună ziua, în septembrie am achiziționat și achitat un produs de la o firma producătoare pentru care nu am primit factura fiscala și nici bon fiscal. Acum când am probleme cu produsul respectiv și garanția, am cerut factura fiscala și mi-a trimis prin e-mail o factura făcută în Smart bill cu statusul "neachitata" și pe whatsapp bon fiscal nr 0000 și suma respectiva plus aceleași nr de factura cu " Total de plata și suma de pe bon. A zis că mi le trimite și fizic prin curier. Cu alte cuvinte firma producătoare mă poate da în judecata pentru neplată? Sau este corect așa? Vă mulțumesc!
Deși sunt angajat cu normă întreagă și contract nedeterminat la această firmă italiană de 5ani, din ianuarie am primit busta paga sub alt format, numindu-se "Liquidazione " și cred că este și %part time, chiar dacă sunt trecute corect numărul de ore de normă întreagă, iar suma de bani pe care îi primesc este aceeași...Se vehiculează printre colegi că ar fi vorba despre TFR, pe care nu l-am cerut, în loc de banii de salar?
Multumesc!

Ana-Maria Dutescu a scris:

Schimbati CI ( in termen de 30 zile de la ramanerea definitiva a hotararii sau cum ati divortat), apoi permisul. Actele masinii doar daca doriti.
Diplomele raman asa.
In cat timp se fac urmeaza sa vedeti dvs:)

După redobândirea numelui de dinaintea căsătoriei (de fată), ce acte trebuie să schimb? C.I., Permis auto, C.I.V., Certificat de înmatriculare, Diplome? In cât timp se fac toate? Mulțumesc!