avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbarea numelui și actelor după divorț
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbarea numelui și actelor după divorț

După redobândirea numelui de dinaintea căsătoriei (de fată), ce acte trebuie să schimb? C.I., Permis auto, C.I.V., Certificat de înmatriculare, Diplome? In cât timp se fac toate? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ELe82 , utilizator 22:40, 27 Mai 2019
Schimbati CI ( in termen de 30 zile de la ramanerea definitiva a hotararii sau cum ati divortat), apoi permisul. Actele masinii doar daca doriti.
Diplomele raman asa.
In cat timp se fac urmeaza sa vedeti dvs:)
Ultima modificare: Luni, 27 Mai 2019
Ana-Maria Dutescu, Avocat
Multumesc!

Ana-Maria Dutescu a scris:

Schimbati CI ( in termen de 30 zile de la ramanerea definitiva a hotararii sau cum ati divortat), apoi permisul. Actele masinii doar daca doriti.
Diplomele raman asa.
In cat timp se fac urmeaza sa vedeti dvs:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

(pasaport, permis auto) ce acte trebuie sa schimb daca imi schimb domiciliul?  Buna ziua, Imi spuneti si mie va rog care sunt actele obligatoriu de schimbat in cazul schimbarii CI pe motiv schimbare domiciuliu? Pasoport, permis ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui in cartea masinii Alina Pitesteanu Alina Pitesteanu Buna seara. In urma divortului, eu am revenit la numele dinaintea casatoriei. In timpul casatoriei, am achizitionat o masina pe care am inmatriculat-o pe ... (vezi toată discuția)
Divort + partaj - schimbare acte dupa finalizarea lor mihaela dia mihaela dia daca dupa divort voi schimba numele si domiciliul ce documente sant obligata sa schimb odata cu buletinul, tinand cont ca detin si un autovehicul cumparat in ... (vezi toată discuția)