avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbarea numelui in cartea masinii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbarea numelui in cartea masinii

Buna seara. In urma divortului, eu am revenit la numele dinaintea casatoriei. In timpul casatoriei, am achizitionat o masina pe care am inmatriculat-o pe numele meu. Dupa divort, mi-am schimbat toate actele dupa noul nume, insa cartea si talonul masinii au ramas pe numele din timpul casatoriei. Am convenit cu fostul soț sa vindem masina, si as vrea sa stiu daca trebuie sa merg sa fac vreo schimbare in actele masinii sau pot justifica in timpul vanzarii doar cu hotararea de divort schimbarea numelui
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:05, 3 Februarie 2018
E suficientă hotărârea de divorț in care se menționează că reveniți la numele anterior.
Daca incheiati contract vanzare cumparare auto prin birou notarial ,urmeaza sa faceti dovada schimbarii numelui cu hotararea judecatoreasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume in cub și talon Sabrina1 Sabrina1 Buna ziua!In urma divortului, eu am revenit la numele dinaintea casatoriei. In timpul casatoriei, am achizitionat o masina pe care am inmatriculat-o pe numele ... (vezi toată discuția)
Cum pot schimba numele in cartea masinii dupa divort nicoEU nicoEU am divortat si am revenit la numele de fata , imi pot schimba numele de familie in cartea masinii daca nu avem partaj ? mentionez ca am cumparat masina in ... (vezi toată discuția)
Divort, reluare nume familie, notare in cartea funciara+politie coldmountain coldmountain Buna ziua, dupa divort am revenit la numele de fata, inca nu am primit hotararea de divort nefiind redactata. In timpul casniciei am achizitionat impreuna ... (vezi toată discuția)