avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara. Am un autoturism din timpul căsătoriei, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara. Am un autoturism din timpul căsătoriei, am divorțat ...

Bună seara. Am un autoturism din timpul căsătoriei, am divorțat și am revenit la numele meu dinainte de căsătorie. Am hotărât împreună cu fostul soț să vindem autoturismul. Însă talonul mașinii este pe numele meu dinainte de căsătorie. Este asta o problemă? Sau trebuie să merg să scot alt talon cu numele actual?

Repet: autoturismul este luat în timpul căsătoriei.
Mulțumesc!
Trebuie schimbate actele in 30 de zile de la schimbarea numelui, altfel e contraventie. In functie si de modificarea sau nu a domiciliului, actele necesare sunt diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui in cartea masinii Alina Pitesteanu Alina Pitesteanu Buna seara. In urma divortului, eu am revenit la numele dinaintea casatoriei. In timpul casatoriei, am achizitionat o masina pe care am inmatriculat-o pe ... (vezi toată discuția)
Divort - eroare judecator MariaMihai15 MariaMihai15 Buna ziua! Am divortat in 2004. Am solicitat in instanta pastrarea numelui din casatorie, fostul sot a fost intrebat in instanta daca consimte si a zis da. ... (vezi toată discuția)
Bună seara. de curând am divorțat, și am un autoturism pe ... Corinush0 Corinush0 Bună seara. De curând am divorțat, și am un autoturism pe numele meu ( de căsătorie). Se schimba vreun act al mașinii? Talonul? Și ce acte aș avea ... (vezi toată discuția)