avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara. De curând am divorțat, și am un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara. De curând am divorțat, și am un autoturism pe ...

Bună seara. De curând am divorțat, și am un autoturism pe numele meu ( de căsătorie). Se schimba vreun act al mașinii? Talonul? Și ce acte aș avea nevoie pentru a face asta ?
Fiind bun în timpul căsătoriei, dacă autoturism va fi pe numele meu, soțul cum va avea dreptul la el?
Ca știu ca se împarte dacă e luat în timpul căsătoriei.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:03, 29 Octombrie 2024
Se schimba dacă va schimbati numele sau domiciliul în alt judet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. am un autoturism din timpul căsătoriei, am divorțat ... Corinush0 Corinush0 Bună seara. Am un autoturism din timpul căsătoriei, am divorțat și am revenit la numele meu dinainte de căsătorie. Am hotărât împreună cu fostul ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui in cartea masinii Alina Pitesteanu Alina Pitesteanu Buna seara. In urma divortului, eu am revenit la numele dinaintea casatoriei. In timpul casatoriei, am achizitionat o masina pe care am inmatriculat-o pe ... (vezi toată discuția)
Talon masina -schimbare nume lorena_albu lorena_albu Buna,m-am casatorit de curand si masina e pe numele meu de fata. Vreau sa ies cu masina din tara si vreau sa stiu daca trebuie schimbat talonul cu numele cel ... (vezi toată discuția)