avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... (Pasaport, permis auto) Ce acte trebuie sa schimb daca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

(Pasaport, permis auto) Ce acte trebuie sa schimb daca imi schimb domiciliul?

Buna ziua,
Imi spuneti si mie va rog care sunt actele obligatoriu de schimbat in cazul schimbarii CI pe motiv schimbare domiciuliu? Pasoport, permis auto,...?

Multumesc, Sta
Cel mai recent răspuns: , Consultant credite si finantari 18:22, 21 Februarie 2011
1.Actul de identitate(C.I.)
2.Pasaportul dvs
3.Certificatul de inmatriculare auto
4.Permisul auto,desi se discuta ca este necesara numai schimbarea certificatului de inmatriculare
Masina este pe numele sotului pe alta adresa, deci nu cred ca certificatul de inmatriculare mai este necesar sa fie schimbat.
Stiti vreun link cu documente schimbare pasaport si permis pe motiv schimbare domiciuliu?

Multumesc,
Sta
Pasaportul nu se schimba pentru ca pe el nu este trecut domiciliul, ci doar judetul unde a fost eliberat.
Daca nu sunteti proprietarul masinii, nici permisul nu trebuie sa vi-l schimbati.
Mutumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto otilia_lumi otilia_lumi Buna ziua, Am schimbat domiciliul din Bucuresti intr-o localitate din judetul Prahova.Va rog sa ma lamuriti daca este obligatoriu sa preschimb permisul de ... (vezi toată discuția)
Schimbare talonului auto dupa casatorie isabelapetre isabelapetre va rog, spuneti-mi, daca este nevoie sa schimb si talonul auto, daca mi-am schimbat numele dupa casatorie si ce acte am nevoie....Multumesc!!! (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu,alt talon auto? anonimiu anonimiu Daca am schimbat domiciliul de la oras la sat acelasi judet ce trebuie sa mai schimb inafara de CI? talonul masinii,certificatul de inmatriculare, permisul ... (vezi toată discuția)