avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbare talonului auto dupa casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbare talonului auto dupa casatorie

va rog, spuneti-mi, daca este nevoie sa schimb si talonul auto, daca mi-am schimbat numele dupa casatorie si ce acte am nevoie....Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: lauraotilia , utilizator 23:58, 4 Septembrie 2012


Aveti nevoie de:
- cartea dvs. de identitate, original si copie
- cartea de identitate a masinii, original si copie;
- vechiul certificat de înmatriculare;
- taxa (37 lei, la CEC sau BCR)
- fisa de inmatriculare semnata de de dvs.(daca va schimbati si domiciliul, vizata la organul fiscal de la domiciliul actual
- cerere de eliberare a unui duplicat al certificatului de inmatriculare in care veti bifa la motiv Modificare date proprietar:
www.avocatnet.ro/UserFiles/a...
Ultima modificare: Miercuri, 15 August 2012
gi-jane2, moderator
as dori sa stiu daca schimbarea certificatului de inmatriculare este obligatorie sau nu si daca da, ce sanctiuni sunt in caz de ne-schimbare? Daca mi-am schimbat si domiciliul dintr-un judet in altul, pe lamga numele de familie, ce documente am nevoie pentru schimbarea certificatului de inmatriculare? Mentionez ca permisul mi l-am preschimbat.

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu,alt talon auto? anonimiu anonimiu Daca am schimbat domiciliul de la oras la sat acelasi judet ce trebuie sa mai schimb inafara de CI? talonul masinii,certificatul de inmatriculare, permisul ... (vezi toată discuția)
Pierdut talon auto cu itp valabil angifarm angifarm Buna ziua, care sunt pasii pentru obtinerea unui nou talon auto? (vezi toată discuția)
Schimb numare înmatriculare între ele Petrică emil Petrică emil Buna ziua sunt proprietar ă două autoturisme înmatriculate în România și doresc să schimb nr între ele ce trebuie sa fac si ce taxe trebuiesc plătite? ... (vezi toată discuția)