avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Divort + partaj - schimbare acte dupa finalizarea lor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Divort + partaj - schimbare acte dupa finalizarea lor

daca dupa divort voi schimba numele si domiciliul ce documente sant obligata sa schimb odata cu buletinul, tinand cont ca detin si un autovehicul cumparat in timpul casatoriei si inregistrat pe numele meu. Mentionez ca partajul inca nu a avut loc. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:04, 5 Decembrie 2011
In primul rand sentinta de divort trebuie legalizata si investita cu mentiunea definitiva si irevocabila, abia apoi puteti sa depuneti actele pentru cartea de identitate.
Dupa ce va schimbati CI urmeaza sa va preschimbati permisul.

Dupa ce veti termina procesul de partaj, daca masina va fi a dvs. va trebui sa schimbati si certificatul de inmatriculare. Nu stiu daca va ajuta faptul ca este pe numele dvs., fiind cumparata in timpul casatoriei este bun comun, insa acestea sunt detalii pe care dvs. le cunoasteti (poate ati facut o intelegere etc.).
Important este ca va trebui schimbat si certificatul de inmatriculare (talonul) daca masina va fi a dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume in cub și talon Sabrina1 Sabrina1 Buna ziua!In urma divortului, eu am revenit la numele dinaintea casatoriei. In timpul casatoriei, am achizitionat o masina pe care am inmatriculat-o pe numele ... (vezi toată discuția)
Transcriere proprietar auto in urma unei hotarari de divort corina_chipirog corina_chipirog buna ziua in urma divortului am obtinut un autoturism. As dori sa stiu cum trebuie sa procedez sa transcriu autoturismul pe numele meu, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Revenirea la numele anterior conform hotaririi de divort marianna9 marianna9 Fostul sot a introdus divort, cerind ca eu sa revin la numele avut inaintea casatoriei. Hotarirea a ramas definitiva si irevocabila, numai ca, in timpul ... (vezi toată discuția)