avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Activitate corina bancu

Activitate corina bancu

Multumesc !!!
Buna dimineata,
De curand am aflat ca tatal meu a obtinut in anul 2015 un credit de la Credius Ifn, credit pe care nu l-a achitat . Totodata am aflat ca in anul 2017 a dat in jedecata acesasta institutie " Credius Ifn" ,invocand clauze abuzive, doar ca sentinta a fost urmatoarea :
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge cererea ca neîntemeiată. Cu apel în 30 zile de la comunicare ce se va depune la Judecătoria ........ Pronunţată în şedinţă publică azi, 29.08.2018.
Anul acesta pe data de 08.09.2020, a primit o adresa de la Integral Collection, in calitate de mandatar al Credius Ifn, care se intituleaza : 'Ultima posibilitate de achitare a datoriei " aceasta fiind in valoare de 48 160 in termen de 48 de ore in caz contrar " contractul va fi cesionat/vandut si se va demara procedura de executare silita ".
Va rog sa ma sfatuiti ce pot face in acest caz ?
Cat timp dureaza pana se va demara aceasta procedura de executare silita ?
Mentionez ca tatal meu are deja poprire pe pensie , iar singurul bun pe care il detine pe numele lui este un imobil ( deoarece eu nu am facut succesiunea dupa decesul mamei ).

Va multumesc anticipat !!!
Răspuns la discuția MOSTENIRE DATORII PARINTE DECEDAT
Va multumesc .
Răspuns la discuția MOSTENIRE DATORII PARINTE DECEDAT
Buna ziua,
Va multumesc !!!
Buna ziua,
Mama mea a decedat in urma cu 7 luni ,tatal este inca in viata ,dar dupa decesul mamei am aflat ca tatal are datorii mai exact cateva imprumuturi facute la diverse CAR-uri . Intrebarea mea este : in momentul decesului tatalui ,eu ca mostenitor (fiind unicul copil) mostenesc si toate datoriile lui ? Mentionez ca dansul are in proprietate o casa . Va multumesc anticipat .