avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna dimineata, De curand am aflat ca tatal meu a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna dimineata, De curand am aflat ca tatal meu a obtinut in ...

Buna dimineata,
De curand am aflat ca tatal meu a obtinut in anul 2015 un credit de la Credius Ifn, credit pe care nu l-a achitat . Totodata am aflat ca in anul 2017 a dat in jedecata acesasta institutie " Credius Ifn" ,invocand clauze abuzive, doar ca sentinta a fost urmatoarea :
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge cererea ca neîntemeiată. Cu apel în 30 zile de la comunicare ce se va depune la Judecătoria ........ Pronunţată în şedinţă publică azi, 29.08.2018.
Anul acesta pe data de 08.09.2020, a primit o adresa de la Integral Collection, in calitate de mandatar al Credius Ifn, care se intituleaza : 'Ultima posibilitate de achitare a datoriei " aceasta fiind in valoare de 48 160 in termen de 48 de ore in caz contrar " contractul va fi cesionat/vandut si se va demara procedura de executare silita ".
Va rog sa ma sfatuiti ce pot face in acest caz ?
Cat timp dureaza pana se va demara aceasta procedura de executare silita ?
Mentionez ca tatal meu are deja poprire pe pensie , iar singurul bun pe care il detine pe numele lui este un imobil ( deoarece eu nu am facut succesiunea dupa decesul mamei ).

Va multumesc anticipat !!!
Cel mai recent răspuns: corina bancu , utilizator 10:57, 21 Septembrie 2020
anuntati ca deja sunteti in executare slita.
poate fi executat si partea lui din imobil.
Multumesc !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită respinsa - creanta cesionata PopescuIon1991 PopescuIon1991 Buna ziua, Am avut un credit de 2000 LEI la un IFN (Telecredit), unde trebuia la finalul lunii sa dau aproape dublu. Am plătit în jur de 2000 LEI si apoi ... (vezi toată discuția)
Executare silita ilegala sau nu? MariaB24 MariaB24 Buna ziua, Am o problema la care as dori un sfat de la o persoana specializata. In anul 2008 am luat un credit de nevoi personale de la un IFN, suma era de ... (vezi toată discuția)
Poprire ifn Mihai3334 Mihai3334 Buna ziua, anul trecut am luat 3 credite de la acelasi IFN mai precis credius. Nu am mai putut sa platesc si am vazut pe portalul justitiei ca mi sau facut 3 ... (vezi toată discuția)