avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate tibyste 1234

Activitate tibyste 1234

Răspuns la discuția succesiune
Nu exista problema de a imparti in mod egal, dar persoana locuieste in Bucuresti iar actele trebuie efectuate la Slatina Jud Olt de unde apartine mostenirea si nu are timp de asa ceva.
Daca nu se va prezenta ce se intampla juridic vorbind, cat poate sa tina ?
Multumesc
Discuție succesiune
Buna ziua, referitor la o succesiune dintre 2 mostenitori legali, la care doar unul doreste sa o faca.Exista o posibilitate legala sa il obligi pe cel ce nu comunica sa se prezinte la notar sau altundeva pentru a incheia actele de succesiune ?
Va multumesc
Buna ziua, nejustificat ma refer la faptul ca nu se arata nici un document.
Nu despre suma este vorba, este vorba ca nu se prezinta documente cat sa reiasa suma solicitată.
Multumesc

vali m a scris:

Depinde ce intelegeti dvs pentru nejustificat. Va dau un exemplu...un vecin si-a pus centrala...pe teava a dat 1900 lei.Cand a vrut altul sa isi puna,i s-a cerut jumatate.Asa este corect.

Buna ziua, in blocul de 4 etaje unde m-am mutat exista o coloana de gaze cu 2 vecini intepati in ea, la etajul 3 si la etajul 1 , sub mine, eu locuind la etajul 4.Eu doresc sa ma racordez la teava de pe scara.Vecinul de de la et.3 mi-a dat acordul scris, dar primul ce a tras coloana, doreste o suma de bani nejustificata pentru acord.El lucrand in strainatate si la domiciliu este doar mama lui ce nu semneaza nimic fara sa ii spuna baiatul.
Ce optiuni am va rog, daca nu imi arata documentele si el ajunge doar o data pe an acasa, cand ar exista optiunea sa imi arate ceva din documente ?
Multumesc