avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acces racordare coloana gaze in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acces racordare coloana gaze in bloc

Buna ziua, in blocul de 4 etaje unde m-am mutat exista o coloana de gaze cu 2 vecini intepati in ea, la etajul 3 si la etajul 1 , sub mine, eu locuind la etajul 4.Eu doresc sa ma racordez la teava de pe scara.Vecinul de de la et.3 mi-a dat acordul scris, dar primul ce a tras coloana, doreste o suma de bani nejustificata pentru acord.El lucrand in strainatate si la domiciliu este doar mama lui ce nu semneaza nimic fara sa ii spuna baiatul.
Ce optiuni am va rog, daca nu imi arata documentele si el ajunge doar o data pe an acasa, cand ar exista optiunea sa imi arate ceva din documente ?
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 31 Mai 2019
tibyste 1234, utilizator
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 08:51, 4 Iunie 2019
Depinde ce intelegeti dvs pentru nejustificat. Va dau un exemplu...un vecin si-a pus centrala...pe teava a dat 1900 lei.Cand a vrut altul sa isi puna,i s-a cerut jumatate.Asa este corect.
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2019
vali m, utilizator
Buna ziua, nejustificat ma refer la faptul ca nu se arata nici un document.
Nu despre suma este vorba, este vorba ca nu se prezinta documente cat sa reiasa suma solicitată.
Multumesc

vali m a scris:

Depinde ce intelegeti dvs pentru nejustificat. Va dau un exemplu...un vecin si-a pus centrala...pe teava a dat 1900 lei.Cand a vrut altul sa isi puna,i s-a cerut jumatate.Asa este corect.

Poate nu le mai are. Dar ce ar putea sa faca in situatia asta? Daca nu le are nu il mai despagubiti? Mergeti pe incredere...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cât pot să-i cer eu, fără exagerări, unui proprietar care vrea să se racordeze la țeava de gaz plătită de mine? carmen bodeanu carmen bodeanu Bună ziua! Dacă in 2007,ridicarea conductei de gaze până la et 7(la bloc)m-a costat 4800 ron (între timp nu s-a mai racordat nimeni)cât pot să-i cer ... (vezi toată discuția)
Coloana de gaze de pe scara ??!!! Silviu79 Silviu79 Buna ziua! In anul 2008 coloana de gaze pentru centrale termice de apartament de pe scara blocului era ridicata pana la etajul 2. Eu locuind la etajul 4 a ... (vezi toată discuția)
Racordare separata la reteaua de gaze Alexandra Burlacu Alexandra Burlacu Buna seara, Avem un vecin ce a tras teava de gaze pe scara blocului pana la etajul 2. Noi suntem la etajul 4 si anul trecut am dorit sa ne racordam si noi la ... (vezi toată discuția)