avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Activitate Marialuiza27

Activitate Marialuiza27

Bună ziua ! Mulțumesc frumos pentru răspuns. Puteți sa îmi spuneți unde pot merge sa aflu ce testamente au fost făcute si la ce notar? Mulțumesc anticipat !
Buna ziua. De curând Sora mea a murit. Ea a fost căsătorită dar nu a avut copii. Soțul ei fiind mai mic cu 10 ani ..ea a decis sa ii facă testament sa moștenească el casa cu toate ca erau căsătoriți legal. Soțul ei a murit acum o luna și ea la 2 saptamani după moartea soțului a plecat și ea la cele veșnice. El(defunctul) are mai mulți frati...iar sora mea(soția lui) ma avea doar pe mine ca sora ..restul fraților noștri fiind morți. Eu locuiam impreuna cu cei doi...acum ca au murit amandoi..primul el și după ea. Frații lui spun ca au dreptul la un sfert din casa și eu la 3 sferturi. Este adevărat? Si cica a sa se facă succesiunea trebuie aduse acte sa dovedesc ca toți frații mei sunt morți. Cum sta treaba..au dreptul la casa și frații lui ..odată ce el a decedat primul... care este situația ca eu nu mai înțeleg nimic ???? Ce e de făcut???Multumesc anticipat !
Buna ziua ! Vreau sa ma casatoresc in Austria cu iubitul meu care este cetatean turc .
De ce acte am nevoie pentru a ma putea casatorii ??? (am auzit ca mi-ar trebui certificat de nastere mai nou de 6 luni, si nu este recunoscut certificatul meu vechi ) Trebuie sa imi fac certificat nou ?? Multumesc anticipat !