avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie in Austria
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie in Austria

Buna ziua ! Vreau sa ma casatoresc in Austria cu iubitul meu care este cetatean turc .
De ce acte am nevoie pentru a ma putea casatorii ??? (am auzit ca mi-ar trebui certificat de nastere mai nou de 6 luni, si nu este recunoscut certificatul meu vechi ) Trebuie sa imi fac certificat nou ?? Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Numele zehra123456 zehra123456 sınt cetaten roman cu domicilul in turcia şi sint castorita cu un cetaten turk .DUPA casatorie mi-am scimabat numele .İN actele din turcia ma numesc turan ... (vezi toată discuția)
Căsătorie cetățean român cu azilant afgan, în austria Safia Safia Buna ziua.. Am o rugăminte sa ma ajutați cu un raspuns.. Locuiesc în Austria.. Și am un prieten azilant afganistan. El nu are documentele pentru a sta ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea casatoriei din strainatate in romania deea76 deea76 Buna ziua,ce se intampla daca nu inregistrezi casatoria unui cetatean roman in Bulgaria, cu un cetatean bulgar?Exista consecinte legale?M-am casatorit in ... (vezi toată discuția)