avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Căsătorie cetățean român cu azilant afgan, în ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Căsătorie cetățean român cu azilant afgan, în Austria

Buna ziua.. Am o rugăminte sa ma ajutați cu un raspuns.. Locuiesc în Austria.. Și am un prieten azilant afganistan. El nu are documentele pentru a sta definitiv in Austria sau romania deci repet este azilant... As putea sa ma căsătoresc cu el la sa poate ramane în Austria definitiv... Are vro sansa? Pot sau am voie sa il ajut?? Santem inmreuna de 3 ani.. Și vreau să rămână cu mine.... Nu stiu ce soluție ar putea avea... Il ajuta cu ceva casatoria??
Safia a scris:

Buna ziua.. Am o rugăminte sa ma ajutați cu un raspuns.. Locuiesc în Austria.. Și am un prieten azilant afganistan. El nu are documentele pentru a sta definitiv in Austria sau romania deci repet este azilant... As putea sa ma căsătoresc cu el la sa poate ramane în Austria definitiv... Are vro sansa? Pot sau am voie sa il ajut?? Santem inmreuna de 3 ani.. Și vreau să rămână cu mine.... Nu stiu ce soluție ar putea avea... Il ajuta cu ceva casatoria??

Va puteti casatori in Austria mergeti la primarie si intrebati actele necesare pt cetatean Afghanistan (certificat de nastere , cazier, hartie precum ca nu este casatorit pe care o poate da pe propria raspundere in amabasada tari lui, pasaport) originale traduse si Legalizate si apostilate in cazul unui cetatean Non EU, dvs ca cetatean EU certificatul de nastere pasaport si declaratie in amabasada la viena pe propria raspundere ca nu sunteti casatorita in romania tradusa doar aceasta si Legalizata este birou chiar langa amabasada. Anmelden Wohnsitz amandoi pe aceasi adresa si cam atat. Dar intrebati la Rathaus de unde sunteti actele necesare casatorie intre cetatean EU si Afghanistan si va da o foaie cu ce trebuie sa prezentati. Eu am primit data casatoriei la 3 sapt. Dupa ce am depus toate actele cerute. Sotul nu este cetatean EU. Si dupa am aplicat la BH pt Viza lui care a primito in 1 luna pe 10 ani, dar dvs cel putin trebuie sa aveti servici sa prezentati ultimele 3 lohnzettel ca aveti din ce va intretine. Bafta.
Multumesc pentru raspuns
Buna.. El nu are pasaport. Are doar cartea alba repet nu are inca acte in acest caz pot face ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Azilant Safia Safia Buna ziua.. Am o rugăminte sa ma ajutați cu un raspuns.. Locuiesc în Austria.. Și am un prieten azilant afganistan. El nu are documentele pentru a sta ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu cetatean sirian. niki_ niki_ Se poate oficia casatoria cu un cetatean sirian el avand ca act de identitate legitimatia de azilant? (vezi toată discuția)
Casatorie Sabau Margareta Sabau Margareta Ea cetatean roman divortat se poate casatori cu cetatean israelian, necasatorit ,care si-a pierdut cetatenia romana plecind pe vremea comunismului in statul ... (vezi toată discuția)