avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Azilant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Azilant

Buna ziua.. Am o rugăminte sa ma ajutați cu un raspuns.. Locuiesc în Austria.. Și am un prieten azilant afganistan. El nu are documentele pentru a sta definitiv in Austria sau romania deci repet este azilant... As putea sa ma căsătoresc cu el la sa poate ramane în Austria definitiv... Are vro sansa? Pot sau am voie sa il ajut?? Santem inmreuna de 3 ani.. Și vreau să rămână cu mine.... Nu stiu ce soluție ar putea avea... Il ajuta cu ceva casatoria

Alte discuții în legătură

Căsătorie cetățean român cu azilant afgan, în austria Safia Safia Buna ziua.. Am o rugăminte sa ma ajutați cu un raspuns.. Locuiesc în Austria.. Și am un prieten azilant afganistan. El nu are documentele pentru a sta ... (vezi toată discuția)
Viza in calea iubirii Krishnaind Krishnaind Am un iubit indian de 3 ani, ne-am cunoscut la munca intr-o tara straina, el a trebuit sa plece in India pentru probleme familiale, dupa 2 ani a reusit sa vina ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului minor daniela andor daniela andor buna !am o prietena ce locuieste in austria si ar vrea sa stie cum poate sa rezolve custodia fetiei ei de doar 2 anisori.ea nu este casatorita cu tatal fetitei ... (vezi toată discuția)