avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Activitate Gabiade

Activitate Gabiade

Discuție Prenatal
Buna ziua,pentru un salariu de 2080 brut,cat se plateste la prenatal?cum se calculeaza prenatalul?85% din brut sau 85% din net,cam cat ar trebui sa -mi ramana bani in mana,multumesc!
Discuție Indemnizatii
Perioada de prenatal se ia in calcul pt a face un an de munca?
Discuție Indemnizatii
Buna dimineata.Daca am lucrat in 2018, 6 luni(4 iulie-14 ian) apoi pana pe 15 aprilie am avut intrerupere si m-am angajat de pe 15 aprilie pana pe 29 mai 2019,apoi din nou intrerupere pe cartea de munca ,din 11 iulie lucrez pana in prezent,credeti ca m-as incadra la indemnizatie?avand 5 luni de sarcina,am dreptul sa intru in prenatal ? Se poate aduna anul de munca chiar daca am avut intreruperi?multumesc frumos!
Discuție Indemnizatie
Buna ziua,imi puteti spune, va rog,cine plateste prenatalul si indemnizatia de crestere copil,angajatorul sau statul?multumesc
Discuție Contract
Buna ziua,daca pe 12 .07.am facut actele pt angajare pe perioada nedeterminata si pe data fe 23.07 am trimis adeverinta si cerere de informare a sarcinii,poate recurge la desfacerea contractului ?cine trebuie sa instiinteze itm-ul de starea mea,este obligatia lor sau a a mea ca angajat
Discuție Crestere copil
Daca sotul a lucrat pana in ianuarie 2019 si eu sunt insarcinata in 2 luni,deci ar trebui sa nasc in dec-ianuarie 2020 poate beneficia el de indemnizatie?