avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract

Buna ziua,daca pe 12 .07.am facut actele pt angajare pe perioada nedeterminata si pe data fe 23.07 am trimis adeverinta si cerere de informare a sarcinii,poate recurge la desfacerea contractului ?cine trebuie sa instiinteze itm-ul de starea mea,este obligatia lor sau a a mea ca angajat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:23, 24 Iulie 2019
În termen de 10 zile lucrătoare de la data la care angajatorul a fost anunțat în scris de către o salariata că este gravida, acesta are obligația să înștiințeze medicul de medicina muncii, precum și inspectoratul teritorial de muncă pe a cărui rază își desfășoară activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere ioana b ioana b daca o angajata este insarcinata poate sa fie data afara?gravida si-a anuntat sefi verbal dar nu si-a inregistrat declaratia in scris, iar angajatorul dupa o ... (vezi toată discuția)
Anuntare itm salariata insarcinata musetel musetel Buna seara, Va supun atentiei urmatoarea situatie: O microintreprindere cu o singura salariata isi are sediul acasa la administrator, iar angajatul ... (vezi toată discuția)
Salariata gravida nu anunta angajatorul despre starea ei lulusca lulusca O salariata insarcinata care nu a facut scris si nu a adus de la mediucul de familie adeverinta precum ca este insarcinata si acum urmeaza sa nasca ... (vezi toată discuția)