avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatii

Buna dimineata.Daca am lucrat in 2018, 6 luni(4 iulie-14 ian) apoi pana pe 15 aprilie am avut intrerupere si m-am angajat de pe 15 aprilie pana pe 29 mai 2019,apoi din nou intrerupere pe cartea de munca ,din 11 iulie lucrez pana in prezent,credeti ca m-as incadra la indemnizatie?avand 5 luni de sarcina,am dreptul sa intru in prenatal ? Se poate aduna anul de munca chiar daca am avut intreruperi?multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:06, 29 August 2019
Cele 12 luni eligibile pentru CCC pot fi cumulate din mai multe perioade.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal Popovicim Popovicim Bună ziua sunt angajată din 14 09 2016 până la 2 07 2019 mi-am dat demisia M-am angajat in altă parte pe 10 09 2019 am făcut întrerupere de o ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Lavynia_26 Lavynia_26 Bună ziua, Cum pot proceda sa beneficiez de indemnizație dacă în momentul de fata nu mai lucrez? Menționez ca am lucrat 15 ani fără intrerupere pana ... (vezi toată discuția)