avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatal

Bună ziua sunt angajată din 14 09 2016 până la 2 07 2019 mi-am dat demisia
M-am angajat in altă parte pe 10 09 2019 am făcut întrerupere de o săptămână după care m-am intors inapoi. acum sunt însărcinată în patru săptămâni. Pot beneficia de indemnizație pentru creșterea copilului (prenatal) Am trei luni lucrate la actualul loc de muncă ,ar trebui să nasc undeva prin august 2020.Va rog frumos sa-mi răspundeți!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 30 Decembrie 2019
Cel 12 luni eligibile pentru CCC pot fi cumulate de la mai multi angajatori ...adica, sa fie cuprinse in perioada septembrie 2018 - august 2020
Deci pot beneficia de prenatal?Vă mulțumesc pentru răspuns!

Cornel Vasile a scris:

Cel 12 luni eligibile pentru CCC pot fi cumulate de la mai multi angajatori ...adica, sa fie cuprinse in perioada septembrie 2018 - august 2020

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concediul prenatal este una, iar concediul pentru cresterea copilului este alta situatie ... nu le confundati .

In speta, beneficiati de ambele concedii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil Popovicim Popovicim Bună ziua am și eu o întrebare am lucrat la o firmă din data de 14 09 2016 până la 2 07 2019.m-am angajat in altă parte pe 10 09 2019,am avut ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Luiza.G Luiza.G Buna ziua, am absolvit liceul pe data de 29.05.2020, eu frecventand cursurile la zi. Sunt insarcinata in 5 luni in prezent, iar eu la inceputul lui noiembrie ... (vezi toată discuția)
Indemnizația crestere copil Cris-liana Cris-liana Am lucrat in ultimi 2 ani ,14 luni la 3 firme diferite.in momentul in care am ramas însărcinată am renuntat la munca,deci de 9 luni nu lucrez.am dreptul la ... (vezi toată discuția)