am gasit la dosar cererea de renuntare la judecata depusa inainte de primul termen in instanta de fond ma prezint la al al doilea termen indiferent daca sunt citata sau nu?
nu am fost prezenta la ancheta psihosociala si nici nu am fost anuntata innici un fel s a solicitatde catre judecatorie inainte de prima infatisare ...divortul nu este prin acord
totul verbal ...ultima administrare de probe a fost programata audierea minorului ( nu s a realizat insa ) pe data de 6.06.2019 cand s a admis cererea si s a sistat administrarea de probe...pe data de 25.05.2019 s a solicitat angheta sociala insa nici pentru aceasta nu am primit vreo instiintare...e posibil sa se fi facut fara a fi necesara prezenta mea? tot verbal ..la primul termen pentru care nu am primit inca citatia ne prezentam amandoi in fata instantei
va multumesc Am ajuns oarecum la un acord. pentru moment imi spune ca prin avocat a depus inainte de primul termen cerere de renuntare la judecata si ca ar urma hotararea instantei la prima infatisare ..Sunt confuza si nici nu mai stiu ce sa fac .
sotul mi a intentat divort din culpa exclusiva este posibil ca la prima infatisare in instanta sa se pronunte hotararea de divort pe baza probelor administrate ? nu am fost inca citata dar mi s a cerut sa confirm adresa pentru prima infatisare ce ma sfatuiti sa fac?
Avand in vedere ca sotul a depus cerere de renuntare la judecata prin avocatul sau avenit propunerea dea ne prezenta impreuna la prima infatisaresi sa declaram amandoi impacarea partilor si astfel sa aiba loc stingerea procesului. Sper ca e ok si asa.
sunt in proces divort cu sotul si am decis sa ne impacam .Sotul prin avocat a depus la registratura cererea de renuntare la judecaca pentru primul termen in instanta de fond. Eu am fost instiintata sa confirm adresa de resedinta pentru citatie la proces la o data ulterioara si nu stiu cum trebuie sa procedez avand in vedere ca este vorba de al doilea termen.