avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Renuntare la judecata proces divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Renuntare la judecata proces divort

buna ziua

sunt in proces divort cu sotul si am decis sa ne impacam .Sotul prin avocat a depus la registratura cererea de renuntare la judecaca pentru primul termen in instanta de fond. Eu am fost instiintata sa confirm adresa de resedinta pentru citatie la proces la o data ulterioara si nu stiu cum trebuie sa procedez avand in vedere ca este vorba de al doilea termen.

vamultumesc
Cel mai recent răspuns: ramona45 , utilizator 19:20, 3 Iunie 2019
Nu mai confirmați nici o adresa,nu mai contează sau depuneri o cerere scrisa în care precizați adresa și faptul că solicitați ca instanta sa ia act de împăcarea părților.
Va multumesc pentru raspuns.

Avand in vedere ca sotul a depus cerere de renuntare la judecata prin avocatul sau avenit propunerea dea ne prezenta impreuna la prima infatisaresi sa declaram amandoi impacarea partilor si astfel sa aiba loc stingerea procesului. Sper ca e ok si asa.
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2019
ramona45, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort prin acord biulian biulian dorim anulare actiunii de divort cu acordul partilor inainte de primul termen. putem face o cerere in acest sens semnata de ambii si depusa doar de unul sau ... (vezi toată discuția)
Dorim sa ramanem casatoriti notisvaly notisvaly Am castigat apelul in procesul de divort cu sotia mea. Asteptam amandoi comunicarea sa vina acasa. Am decis amandoi in acest moment ca ne dorim sa ramanem ... (vezi toată discuția)
Se poate anula cererea de divort inainte de primul termen stabilit de instanta ?! iuliana-iolanda iuliana-iolanda [i][b]Buna ziua ... Ma numesc Iuliana-Iolanda , am 41 de ani , locuiesc in Brasov si as dori sa ma informez asupra unui aspect in legatura cu procedeul unui ... (vezi toată discuția)