Imi puteti explica va rog cand se poate cere eliberarea conditionata?
Prietenul meu are de ispasit o pedeapsa de 3 ani si 4 luni de inchisoare avand in vedere ca a fost arestat pe domiciliu 11 luni si pe data de 26 iunie 2019 a fost incarcerat.
Puteti sa imi explicati va rog cand putem cere eliberarea conditionata? cu conditia ca o sa munceasca si o sa faca tot posibilul sa se implice in tot pentru acest beneficiu.
Si se mai pot scrie carti pentru deducerea din pedeapsa?
Prietenul meu a fost condamnat 3 ani si 4 luni pentru trafic de droguri (28 pastile extasy , 0,5 cocaina si 4 g de marihuana) A stat 3 luni arestat in penitenciar si in momentul de fata este arestat pe domiciliu. Precizez ca este arestat preventiv din august 2018. Din fericire in iarna i s-a aprobat cererea de a merge la facultate si la examene.
Miercuri o sa fie judecat din nou si intrebariile mele sunt: Credeti ca va putea obtine o pedepasa cu suspendare? si Daca va avea pedeapsa cu executare pana cand ar trebuii sa stea avand in vedere o eliberare conditionata?
Precizez ca nu mai are alte fapte si este student.
Am fost citat intr-un proces pt stabilirea paternitatii copilului tatului meu care a decedat.Intrebarea mea este daca nu ma prezint ce se poate intampla? si Care este interesul fostei neveste a tatului meu din moment ce tata decedat fiind nu mai are nimic pe numele lui?