avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Activitate Velicu.Andrei

Activitate Velicu.Andrei

Buna ziua,

Imi puteti explica va rog cand se poate cere eliberarea conditionata?
Prietenul meu are de ispasit o pedeapsa de 3 ani si 4 luni de inchisoare avand in vedere ca a fost arestat pe domiciliu 11 luni si pe data de 26 iunie 2019 a fost incarcerat.
Puteti sa imi explicati va rog cand putem cere eliberarea conditionata? cu conditia ca o sa munceasca si o sa faca tot posibilul sa se implice in tot pentru acest beneficiu.
Si se mai pot scrie carti pentru deducerea din pedeapsa?

Va multumesc!
Buna ziua,

Prietenul meu a fost condamnat 3 ani si 4 luni pentru trafic de droguri (28 pastile extasy , 0,5 cocaina si 4 g de marihuana) A stat 3 luni arestat in penitenciar si in momentul de fata este arestat pe domiciliu. Precizez ca este arestat preventiv din august 2018. Din fericire in iarna i s-a aprobat cererea de a merge la facultate si la examene.
Miercuri o sa fie judecat din nou si intrebariile mele sunt: Credeti ca va putea obtine o pedepasa cu suspendare? si Daca va avea pedeapsa cu executare pana cand ar trebuii sa stea avand in vedere o eliberare conditionata?
Precizez ca nu mai are alte fapte si este student.

Va multumesc din suflet!
Buna ziua,

Am fost citat intr-un proces pt stabilirea paternitatii copilului tatului meu care a decedat.Intrebarea mea este daca nu ma prezint ce se poate intampla? si Care este interesul fostei neveste a tatului meu din moment ce tata decedat fiind nu mai are nimic pe numele lui?

Multumesc!