avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stabilire paternitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stabilire paternitate

Buna ziua,

Am fost citat intr-un proces pt stabilirea paternitatii copilului tatului meu care a decedat.Intrebarea mea este daca nu ma prezint ce se poate intampla? si Care este interesul fostei neveste a tatului meu din moment ce tata decedat fiind nu mai are nimic pe numele lui?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 15:34, 3 Iunie 2019
procesul se va judeca indiferent daca va prezentati sau nu.
interesul consta in stabilirea filiatiei, din care rezulta legaturi de rudenie, vocatie succesorala, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta maria_ioana maria_ioana Buna ziua, Am si eu o situatie in familie de genul: - bunica din partea mamei a fost casatorita legitim . Din aceasta casatorie a rezultat un copil. ... (vezi toată discuția)
Am o fetita de 2 luni cu un cetatean strain care nu figureaza pe certificatul de nastere GiuliaM GiuliaM Buna ziua! As dori si eu un sfat! Sunt studenta, am o fetita de 2 luni cu un cetatean strain, insa el nu figureaza pe certificatul de nastere! Cum as putea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . tatăl meu este dispărut din anul 2001, nu a fost ... Cockye Cockye Buna ziua . Tatăl meu este dispărut din anul 2001, nu a fost dat in urmărire. Părinții mei nu au fost căsătoriți legal, au trăit doar in concubinaj, ... (vezi toată discuția)