avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate mihai.nicos

Activitate mihai.nicos

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: la un SRL exista 2 asociati, din care unul doreste sa se retraga. Noua structura va cuprinde asociatul existent si inca 2 noi asociati. Problema care intervine este ca se doreste ca cele 20 de parti sociale sa fie impartite la 3 (30 %, 35% si 35%), in prezent este 50% -50 %. Ceea ce ma intereseaza este modalitatea prin care asociatul existent si asociatul care se retrage sa dea 30 % respectiv 35% celor doi noi asociati.
P.S ----am inteles ca este vorba de contract de cesiune parti sociale, ceea ce nu inteleg este faptul ca este necesar intocmirea a mai multor contracte de cesiune intre cel care se retrage si noii asociati si altul intre asociatul existent si noii asciati, in plus inregistrarea la ORC se poate face o singura data prin dovada a mai multe contracte de cesiune......sau.....nu:-/#-o
Va multumesc anticipat!
Buna Ziua!
In cazul in care membrul unei familii (respectiv tatal) este diagnosticat cu cancer si acesta nu are posibilitatea de a se intretine exista posibilitatea ca un membru al familiei sa-l ia in intretinere si sa primeasca un ajutor de intretinere ( in bani). ?!! Daca da, va rog sa imi explicatii de ce documente ar fi nevoie si unde sa apelez?
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Inregistrare asociati noi
Multumesc pentru raspunsuri! MAI AM NEVOIE DE CEVA..........:D puteti sa-mi dati un link cu formularele necesare pentru aceste operatii??
Buna Ziua!
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: exista un SRL cu doi asociati si care momentan nu desfasoara activitate. Unul dintre asociati vrea sa renunte la drepturile cuvenite, iar celalalt sa adauge inca 2 asociati cu drepturi egale. Deci SRL va fi compus din 3 asociati (unul existent si inca 2 asociati noi). In plus, se doreste inceperea activitatii. CARE SUNT PASII DE URMAT PENTRU A FI INREGISTRATI CEI 3 asociati si pentru a incepe activitatea???