avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate Ely79

Activitate Ely79

Răspuns la discuția Înșelătorie eMAG
Am scris un review negativ și nu mi-a fost aprobat deși nu am jignit, doar am scris situația ca și aici. Ulterior am fost contactata și mi s-a spus ca s-ar putea sa revină pe stoc in câteva zile..pana atunci rămân cu banii dați și cu plata ratelor de cumpărături fără a avea produsul.
Buna ziua!
Am plasat o comanda eMAG in data de 18 Martie care conținea printre altele și un pat. Plata s-a făcut online cu card de cumpărături, iar suma a fost debitată instant. Astăzi am primit mail cum ca patul nu mai este pe stoc și sa aleg altceva sau banii înapoi. Au cei de la eMAG acest drept din moment ce nu a fost plata la livrare ci plata online? Ce pot face in aceasta situație dacă doresc neapărat acel produs?
Răspuns la discuția Clauza in precontract
Va mulțumesc tuturor pentru raspunsuri! O zi frumoasa!
Dezvoltatorul susține ca fără probleme se va obține avizul deoarece se apuca de amenajat apartamentele de la mansarda, iar pana vine avizul vor fi gata și apartamentele. Nu știu ce sa cred in condițiile in care nu sunt la prima construcție. Au construit mai multe case și nu ar fi avut probleme pana acum.

cyan a scris:

Se pune intrebarea de ce nu a obtinut avizul de la inceput! Pentru ridicarea constructiei are autorizatie de construire?
V-a prezentat vreun document prin care sa va prezinte diligentele facute pentru obtinerea avizului pentru mansarda?
Recuperarea avansului poate fi dificila in conditiile in care dezvoltatorul nu mai/este solvabil.

Autorizație pentru parter și cele doua nivele are, in afara de mansarda deoarece, spune el ca așa i s-a transmis de la primărie, urmând ca după finalizarea inclusiv a etajului 2 sa primească aviz și pentru mansarda.
Nu mi-a prezentat niciun document privind diligențele pentru obținerea avizului.
Buna ziua! Doresc sa cumpăr un apartament intr-un bloc, construcție noua. Apartamentul se afla la mansarda, iar dezvoltatorul spune ca încă nu a primit avizul pentru mansarda urmând ca in maxim 2 luni sa îl primească. Mi s-a spus sa facem un precontract la notar pe jumătate din suma cu clauza ca in caz ca nu se primește avizul intr-un termen anume sa mi se restituie banii. Întrebarea este: se tine cont de aceasta clauza?