avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Înșelătorie eMAG
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Înșelătorie eMAG

Buna ziua!
Am plasat o comanda eMAG in data de 18 Martie care conținea printre altele și un pat. Plata s-a făcut online cu card de cumpărături, iar suma a fost debitată instant. Astăzi am primit mail cum ca patul nu mai este pe stoc și sa aleg altceva sau banii înapoi. Au cei de la eMAG acest drept din moment ce nu a fost plata la livrare ci plata online? Ce pot face in aceasta situație dacă doresc neapărat acel produs?
Cel mai recent răspuns: Ely79 , utilizator 18:19, 20 Martie 2020
Nu este vorba despre nici o înșelăciune,eventual era daca plasați comanda și va păstrau banii sau nu va trimiteau produsul.dorit ci unul mult mai slab calitativ.Optiunile dvs sunt clare recuperați banii sau comandanți alt produs.Puteti scrie un review negativ sau face o sesizare către ei dar mai mult.....
Ultima modificare: Vineri, 20 Martie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Am scris un review negativ și nu mi-a fost aprobat deși nu am jignit, doar am scris situația ca și aici. Ulterior am fost contactata și mi s-a spus ca s-ar putea sa revină pe stoc in câteva zile..pana atunci rămân cu banii dați și cu plata ratelor de cumpărături fără a avea produsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am plasat o comanda la emag pe data de 13 noiembrie ... mimi28 mimi28 Buna ziua am plasat o comanda la Emag pe data de 13 noiembrie am platit cu card de credit toate bune și frumoase mesaje că nu au uitat de comanda mea până ... (vezi toată discuția)
Probleme la cumparaturi online Ami1988 Ami1988 Buna ziua! Am cumparat un produs de pe un site online, am platit cu cardul, banii au fost scosi de pe card dupa cumpararea produsului. Asteptam curierul si nu ... (vezi toată discuția)
Comanda anulată partener emag Mario780 Mario780 Bună ziua, am făcut o comanda la eMag, de un televizor ieri. Am primit mail de confirmare înregistrare comandă, însă astăzi, au trimis mail de anulare a ... (vezi toată discuția)