avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua am plasat o comanda la Emag pe data de 13 ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua am plasat o comanda la Emag pe data de 13 noiembrie ...

Buna ziua am plasat o comanda la Emag pe data de 13 noiembrie am platit cu card de credit toate bune și frumoase mesaje că nu au uitat de comanda mea până pe 27 o livrează pe 21 îmi trimit un mail că o parte din comanda nu o mai au pe stoc și că mi au anulat comandă și că bani mi i au virat in cont am sunat la ei și i am întrebat ce s a întâmplat cu comanda mea au zis că nu mai au produsul in stoc eu am zis că anulez toată comanda daca nu mi livrează tot ce am platit ei au zis că încerca să vorbească cu furnizorul daca mai are acel produs și îl poate livra acum nu știu ce să fac că banii de pe cardul de credit au fost transferați în cont eMag și au stat 12 zile la ei acum sa vad cat mai pune banca sa plăteasc.
Cel mai recent răspuns: mioararadu , utilizator 19:19, 24 Noiembrie 2020
Buna seara,

Aveti de adresat vreo intrebare sau doar ati vrut sa ne povestiti pățania ? :)
am pus intrebarea ,Ce pot face in cazul in care Emag nu imi solutioneaza comanda le pot face reclamatie sa mi inlocuiasca produsul cu altul si sa suporte diferenta de pret avand in vedere ca eu am platit comanda cand am plasato si ei mi au anulato dupa 11 zile si returnand bani in cont .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comanda anulată partener emag Mario780 Mario780 Bună ziua, am făcut o comanda la eMag, de un televizor ieri. Am primit mail de confirmare înregistrare comandă, însă astăzi, au trimis mail de anulare a ... (vezi toată discuția)
Înșelătorie emag Ely79 Ely79 Buna ziua! Am plasat o comanda eMAG in data de 18 Martie care conținea printre altele și un pat. Plata s-a făcut online cu card de cumpărături, iar suma ... (vezi toată discuția)
Probleme la cumparaturi online Ami1988 Ami1988 Buna ziua! Am cumparat un produs de pe un site online, am platit cu cardul, banii au fost scosi de pe card dupa cumpararea produsului. Asteptam curierul si nu ... (vezi toată discuția)