avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comanda anulată partener eMAG
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comanda anulată partener eMAG

Bună ziua, am făcut o comanda la eMag, de un televizor ieri. Am primit mail de confirmare înregistrare comandă, însă astăzi, au trimis mail de anulare a comenzii. M-a sunat astăzi partenerul eMag, cum ca-și cer scuze dar nu pot să-mi dea televizorul la acel, pret și ca dacă vreau altceva... E normal? Am făcut sesizare la ANPC..
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ionutp.me , utilizator 21:58, 19 Septembrie 2022
Si eu am patit asta cu ei. Desi cu o comanda de o valoare mult mai mica. Mi s-a spus ca nu figura pe stoc, In momentul comenzii nu se reactualizasera stocurile pe site si produsul figura ca fiind pe stoc, desi nu era. MI s-au returnat banii pe card si am dat comanda de alt produs din aceeasi gama, dar alta culoare. Nu cred ca veti obtine ceva cu plangerea.
Va mulțumesc.
Buna ziua. Din pacate exista din ce in ce mai multi parteneri "certificati" emag care au sediile sociale in afara Romaniei si anuleaza comenzi dupa bunul lor plac, chiar daca acele comenzi au fost achitate cu card bancar. Chiar zilele acestea am patit-o cu asa zisul partener polonez, "Ovolt Business" la care am plasat prin intermediul platformei doua comenzi pentru niste produse care aveau un pret corect, din punctul meu de vedere avand in vedere data aparitiei lor pe piata. Le-au anulat subit dupa cateva zile, timp in care mi-au blocat banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, astazi am facut o comanda online de pe un site din ... Ionut234 Ionut234 Buna ziua, Astazi am facut o comanda online de pe un site din Romania de 5 produse. Comanda a fost preluata, iar eu am primit o factura digitala cu comanda ... (vezi toată discuția)
Eroare pret emag Marius2211 Marius2211 Vineri seara am gasit pe Emag un laptop la pretul de 229 lei. Undeva mai jos am observat mai tarziu ca produsul era vandut si livrat de PCfrog Nu am stat prea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am plasat o comanda la emag pe data de 13 noiembrie ... mimi28 mimi28 Buna ziua am plasat o comanda la Emag pe data de 13 noiembrie am platit cu card de credit toate bune și frumoase mesaje că nu au uitat de comanda mea până ... (vezi toată discuția)