Vineri seara am gasit pe Emag un laptop la pretul de 229 lei. Undeva mai jos am observat mai tarziu ca produsul era vandut si livrat de PCfrog
Nu am stat prea mult pe ganduri si am plasat comanda, sa nu se cosume stocul. Ulterior am verificat pretul laptopului pe net si a ma gasit ca pretul pietei era muuult mai mare adica ~8500 lei.
Am plasat comanda si am primit mesaj pe email de confirmare. Mai tarziu am vazut ca comanda mea pe site era anulata, fara sa fiu notificat in schimb si pe email.
Am incercat ieri sa-i contactez pe cei de la Emag, fara succes abia astazi am vorbit si cu cei de la Emag si cu cei de pa Pcfrog care si-au cerut scuze pentru ca nu vor putea sa onoreze comanda si mi-au promis un vocher in valoare de 100 pesite-ul Emag.
In momentul de fata eu nu-i gasesc vinovati in vreun fel pe cei de la PC Frog(nici nu am auzit pana recent de ei) pentru ca eu nu am comandat direct pe saitul lor ci pe Emag.
Primcipalii vinovati de situatie eu ii gasesc pe cei de la Emag:
-in primul rand nu m-au notificat in prealabil de anularea comenzii(cum este prevazut in Termeni &Conditii la ei pe site
-si in al doilea rand, pentru ca nicaieri in T&C la ei nu prevede faptul ei sunt exonerati de orice raspundere in cazul unei neintelegeri intre vanzator si cumparator, cum de exemplu este prevazut in T&C pe alte siteuri cum ar fi OLX, Okazii, etc.
Aparent nu sunt singur in situati asta, s-au scris cateva articole pe net astazi in legatura cu situatia de fata. (search google: "pret gresit emag" past 24h).
Problema site.ro
mihaim1980
Buna ziua! Avem urmatoarea problema: site-ul .ro are/a avut probleme si au erori la calcularea preturilor, astfel ca anumite produse costa 0 lei, iar anumiti ... (vezi toată discuția)