avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate daniela marin

Activitate daniela marin

daniela marin a scris:

Buna ziua. Mi-ar fi de mare ajutor daca cineva ar putea sa ma lamureasca cu privire la procedura care trebuie urmata in situatia urmatoare:
-Dupa incetarea contractului individual de munca (ianuarie 2008), am solicitat serviciului de contabilitate (asa am fost indrumata sa procedez de catre fostul sef) sa-mi prezinte o situatie a numarului de zile de concediu de odihna ramase neefectuate pentru 2006 si 2007, in vederea compensarii in bani a acestora. Nu am primit niciun raspuns si ma gandesc sa-l notific si pe fostul sef, in acest sens...Ar fi in regula sa procedez asa ?
Pot sa-l dau in judecata fara a indeplini vreo procedura prealabila ( notificare de plata a drepturilor restante)?
Multumesc anticipat!

Am trimis fostului sef notificare prin care solicitam prezentarea situatiei privind nr. de zile de CO ramase neefectuate pentru 2006 si 2007, in vederea compensarii in bani a acestora si mi-a raspuns ca pentru plata acestora trebuie sa-i trimit eu aceasta situatie.In ideea solutionarii rapide a acestei chestiuni, i-am comunicat nr. total de zile ramase cu titlul de CO si dansul mi-a raspuns ca trebuie sa-i precizez cate zile sunt pe 2006 si cate pe 2007...

Precizez ca nu exista cerere de solicitare a CO pentru cele cateva zile pe care intr-adevar le-am luat drept CO si nici foi de pontaj nu prea faceam, cel putin nu in ultima perioada a colaborarii noastre.Am fost singura angajata a firmei.

Chiar daca n-am facut foi de pontaj, banuiesc ca in statele de plata facute de firma de contabilitate si predate la ITM se vede ca n-am fost in CO, nu?
Cum sa procedez mai departe?
Dar cum procedez daca fostul angajator imi plateste mai putine zile de CO decat sunt de fapt, in conditiile in care pentru cele cateva zile de CO pe care intr-adevar le-am efectuat, nu am facut cerere de aprobare , ci a fost o intelegere verbala?
Buna ziua. Mi-ar fi de mare ajutor daca cineva ar putea sa ma lamureasca cu privire la procedura care trebuie urmata in situatia urmatoare:
-Dupa incetarea contractului individual de munca (ianuarie 2008), am solicitat serviciului de contabilitate (asa am fost indrumata sa procedez de catre fostul sef) sa-mi prezinte o situatie a numarului de zile de concediu de odihna ramase neefectuate pentru 2006 si 2007, in vederea compensarii in bani a acestora. Nu am primit niciun raspuns si ma gandesc sa-l notific si pe fostul sef, in acest sens...Ar fi in regula sa procedez asa ?
Pot sa-l dau in judecata fara a indeplini vreo procedura prealabila ( notificare de plata a drepturilor restante)?
Multumesc anticipat!