Buna ziua!
In anul 1979 parintii mei au cumparat un teren in Bucuresti, proprietarul a primit banii insa parintii mei au primit doar o chitanta de mana, din partea proprietarului ramanand doar o promisiune ca se va intoarce pentru a finaliza toate demersurile pentru acel teren. Insa nu a fost asa, au trecut 30 de ani si nu s-a intamplat nimic, proprietarul nu s-a mai intors. As dori sa stiu si eu tot ce trebuie sa fac pentru a trece terenul pe numele parintilor mei. De unde trebuie sa incepem, ce trebuie sa facem.
Va multumesc!
Si eu am lucrat la McDonald's si momentan nu imi pot ridica cartea de munca, si am nevoie mare de ea pentru a ma angajam sper ca noul angajator va fi de accord ca sa ma poata angaja pana voi primi cartea de munca. Dar nu inteleg iar un lucru, nota de lichidare de ce nu mi-o pot da in original si mi-o da in copie? Asa m-au anuntat cei de la McDonald's.
Buna ziua!
Parintii mei au cumparat la sfarsitului anilor '70 un teren, singurul act folosit, a fost o chitanta de mana, in care au semnat atat vazatorii,cumparatorii(parintii mei) dar si doi martori. Acel teren nu era bransat la energia electrica, astfel in prezent nu putem sa incheiem un contract cu Electrica deoarece acea chitanta de mana nu face dovada ca terenul apartine parintilor mei. Propietarii de la care au cumparat acest teren, am aflat ca au decedat, ramanand in viata o singura ruda foarte indepartata a acestora. As dorii sa stiu cum putem face actele de propietar pe numele parintilor,sau mai exista o alta alternativa pentru bransarea la energia electrica?